Откакто през май 2004 г.  Фийби, Чандлър, Рейчъл, Рос, Моника

...
Откакто през май 2004 г.  Фийби, Чандлър, Рейчъл, Рос, Моника
Коментари Харесай

Сериалите, с които продължиха актьоритe от Приятели

Откакто през май 2004 г.  Фийби, Чандлър, Рейчъл, Рос, Моника и Джоуи изпиха последната си чаша кафе Central Perk сериалът „ Приятели ” остана със особено място в сърцата на телевизионните фенове.

Всеки един от актьорите в обичаната поредност продължи със свои планове след самобитния кариерен трамплин, който тя им даде, само че нито една от последвалите им функции не съумя да доближи триумфа, който „ Приятели ” донесе на Лиза Кудроу, Матю Пери, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Кортни Кокс и Мат Лебланк.

Някои се насочиха към пълнометражни филми, до момента в който други се заеха с други телевизионни планове  вижте кои са те – сериалите, с които продължиха актьорите от „ Приятели ”.

The Odd Couple (CBS)

Актьор от „ Приятели ” - Матю Пери

Излъчен 2015 - 2017 г

Опит на CBS да направи римейк на типичен ефирен сериал от 70-те (който пък от своя страна е основан на едноименен филм от 1968 година по пиесата на Нийл Саймън от 1965 г.), който споделя за преживявянията на  двама другари, които откакто са изгонени от дамите си се пробват да споделят един апартамент, само че визиите им за домакинство и метод на живот са толкоз разнообразни, колкото денят и нощта.

Матю Пери е в ролята на мърлявия Оскар Мадисън против Томас Ленън като придирчивия Феликс Ънгър, и въпреки и двамата да се оправят много сполучливо с актьорските си задания, то става известно сюжетът леко куца, което е и повода сериалът да завърши излъчването си единствено след два сезона.

Feed the Beast (AMC)

Актьор от „ Приятели ” - Дейвид Шуимър

Излъчен - 2016 г

Базирана на датския сериал Bankerot,  снимките за поредицата с Дейвид Шуимър  са анулирани единствено след един сезон поради невисок рейтинг. Шуимър играе уединен татко пияч и банкрутирал сомелиер, който се пробва да менажира ресторант с  колегата си изигран от  с Джим Стърджис, само че двамата попадат в „ неприятни ” връзки с полската мафия.

Joey (NBC)

Актьор от „ Приятели ” -Мат Лебланк

Излъчен - 2004 - 2006 г

NBC поддържа единствения спин-оф на „ Приятели ” два сезона, преди да го спре. Високите упования на феновете не се оправдават, макар че кастът е повече от добър, поради обстоятелството че Лебланк си партнира на екран с Дреа де Матео  от „ Семейство Сопрано “  и страхотната  Дженифър Кулидж.

Mr. Sunshine (ABC)

Актьор от „ Приятели ” -Матю Пери

Излъчен - 2011 г

Още един несполучлив ефирен план с присъединяване на Матю Пери.  В ситкомът артистът играе състезателен управител, само че още веднъж слабото звено в плана е сюжета и това бързо дава резултат под фолмата на невисок рейтинг, поради което от сниманите общо 13 епизода се излъчват единствено 9.

Man with a Plan (CBS)

Актьор от „ Приятели ” -Мат Лебланк

Излъчва се от  2016 година

Сценарият е просто, само че гръмък -  Един татко схваща, че родителството е по-трудно, в сравнение с си е мислил, откакто брачната половинка му се връща на работа, а той е оставен вкъщи, с цел да се грижи за децата.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР